Bun venit pe www.evrenmedicare.ro, destinația ta de încredere pentru produse de înaltă calitate în domeniul esteticii și medicinii estetice! Suntem mândri să te avem alături și să împărtășim cu tine pasiunea noastră pentru frumusețe și îngrijirea pielii. Aici la Evren Medicare, ne străduim să aducem excelența în lumea esteticii, oferind o gamă variată de produse și servicii.

Misiunea Noastră

La Evren Medicare, avem o misiune simplă, dar puternică: să îmbunătățim calitatea vieții și încrederea în sine a clienților noștri, oferindu-le acces la produse de înaltă calitate și cursuri de formare de top în domeniul esteticii.

Portofoliu de Produse

Acid Hialuronic: Descoperă gama noastră de produse ce conțin acid hialuronic, recunoscut pentru proprietățile sale hidratante și de umplere. Aceste produse sunt concepute pentru a-ți revitaliza și îmbunătăți aspectul pielii.

Biorevitalizante: Explorează opțiunile noastre de biorevitalizante, create pentru a revitaliza și regenera pielea, oferindu-i un aspect proaspăt și radiant.

Consumabile: Oferim consumabile de calitate superioară pentru profesioniștii din domeniul esteticii, asigurându-ne că ai acces la instrumente și echipamente esențiale pentru practica ta.

Cursuri: La Evren Medicare, credem în educație continuă. Descoperă cursurile noastre specializate care îți pot îmbunătăți abilitățile și cunoștințele în domeniul esteticii și medicinii estetice.

Produse Cosmetice: Gama noastră de produse cosmetice îți oferă soluții inovatoare pentru a îngriji și a evidenția frumusețea naturală a pielii tale.

Calitate și Profesionalism

Suntem dedicați oferirii celor mai bune produse și servicii. Colaborăm cu branduri de încredere și instructori calificați pentru a ne asigura că oferim produse și cursuri care depășesc așteptările clienților noștri.

Contactează-ne

Dacă ai întrebări sau nevoie de asistență, echipa noastră prietenoasă este aici pentru tine. Poți să ne contactezi la adresa de e-mail office@evrenmedicare.ro sau prin telefon la +40 758 599 941.

Mulțumim că ești alături de noi!

Cu drag, Echipa Evren Medicare!

Calitate Premium

Produse de o calitate deosebită!

Livrare Gratuită

La comenzi mai mari de 600 Lei!

Drept la retur

În termen de 14 zile!

Magazinul nostru oferă produse premium pentru o frumusețe autentică.

Categorii produse
Urmărește-ne
Abonează-te la Newsletter-ul nostru și fii la curent cu toate ofertele noastre!

Copyright © 2024 – Evren Medicare – Toate drepturile rezervate.

X
Add to cart