DETALII DESPRE LIVRARE:

Livrarea costă 21 Lei și se face in toată România prin CURIER RAPID cu plata RAMBURS (la ridicarea coletului) sau PLATA ONLINE CU CARDUL.

Comenzile mai mari de 600 lei beneficiază de livrare gratuită!

Coletul va ajunge la adresă în 1 – 2 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.

Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică sau de sărbători legale vor fi procesate în prima zi lucrătoare.

DETALII DESPRE RETUR

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

În cazul unui retur cumpărătorul va acoperi costul transportului iar returnarea produselor se va face în termen de 14 zile calendaristice de la denunțarea contractului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

Contravaloarea produselor, se va restitui: prin OP – în contul indicat, în maximum 15 zile lucrătoare.

Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa: office@evrenmedicare.ro sau la numărul de telefon: +40 758 599 941.

Calitate Premium

Produse de o calitate deosebită!

Livrare Gratuită

La comenzi mai mari de 600 Lei!

Drept la retur

În termen de 14 zile!

Magazinul nostru oferă produse premium pentru o frumusețe autentică.

Categorii produse
Urmărește-ne
Abonează-te la Newsletter-ul nostru și fii la curent cu toate ofertele noastre!

Copyright © 2024 – Evren Medicare – Toate drepturile rezervate.

X
Add to cart